MSTS Museummaterieel Nederland

Welkom op de website van TWEU MSTS Museummaterieel Nederland. Op deze site vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen van Jeroen van Silfhout, Jordy Smeets en Robert Zondervan op het gebied van Museummaterieel en historisch materieel voor MSTS.

Wie zijn wij?

Het team bestaat uit Jeroen van Silfhout, Jordy Smeets en Robert Zondervan. Wij werken nauw samen in het bouwen van Historisch MSTS materieel. Elk van ons heeft zijn eigen specialismen, waardoor wij elkaar regelmatig kunnen helpen. Wij zijn ook bezig nieuwe ontwikkelaars op te leiden, met onze nieuwe handleidingen.

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Nederland, wij bouwen ook materieel voor BelgiŽ (zoals de inmiddels downloadbare TSP 64.169), Luxemburg en Duitsland. Dit doen wij voornamelijk in samenwerking met het team van de belgische website btsm (www.btsm.be). Kijk gerust rond op de projectenpagina's.


Documentatie

In de loop dan de tijd is er een behoorlijk archief aan documentatie ontstaan. Sommige van onze bronnen zijn vrij beschikbaar, sommige niet. Kijk voor meer invormaie hierover op de pagina 'ons archief'. Daarnaast hebben wij een document opgesteld met zo veel mogelijk kleurenschema's van de Nederlandse spoorwegmaatschappijen. Deze staan onder 'Ons Archief' en dan 'Kleurenkaart'.

Treinenwereld.eu

MSTS Museummaterieel Nederland is een onderdeel van Treinenwereld.eu (TWEU). Op deze pagina's promoten wij onze eigen ontwikkelingen. Op ons forum bieden wij ondersteuning voor MSTS, en laten wij ook onze ontwikkelingen zien.

Cookies

Treinenwereld.eu gebruikt alleen functionele cookies, waarvoor wij geen toestemming hoeven te vragen.

Notification for our foreign guests

As you can see, this website is in Dutch. We are working on translations to German, French and English. We hope to release these translations as soon as possible.
Thank you for your patience.

Yours faithfully,
The Treinenwereld.eu team