Apeldoorn Dieren (VSM Spoorlijn)

Na 4 jaar hard werken is hij er dan eindelijk: de VSM spoorlijn Apeldoorn Dieren.

De route is gebouwd door Robert Zondervan, met hulp van Steven Klunder, Jeroen van Silfhout, Kees Plaat en vele anderen.

De route staat tussen de downloads, en hier melden wij nieuws omtrent de updates, acts en andere toebehoren voor deze routes.


De Route

De route loopt van Apeldoorn naar Dieren, over de Veluwe, waar regelmatig bossen, maar ook weilanden worden gepasseerd. Onderweg zijn er vijf Stations en een halte: Apeldoorn, Beekbergen, Immenbergweg (halte) Loenen, Eerbeek en Dieren. Tot 1950 was er tussen Eerbeek en Dieren nog een station, genaamd Laag Soeren. Dit station is echter volledig verloren gegaan.

Screenshots


Screenshots


Nieuws


Dankbetuiging

Voor deze route heeft Robert hulp gehad van zeer veel mensen, die wij hier willen bedanken.

Onze dank gaat uit naar Steven Klunder, die een groot deel van Apeldoorn heeft gemaakt. Daarnaast ook naar Kees Plaat, die een grote collectie aanvullende vegetatie aan Robert ter beschikking heeft gesteld voor deze route.

Verder bedanken wij het Railsim.nl Team, voor de ligging en het sporenplan van Apeldoorn, Swier Garst, voor verschillende objecten en Manuel Mader, van wie wij verscheidene objecten gebruikt hebben.