Commentaar & Voorstellen

Gestart door nstomjanssen2000, 02 juni 2013, 21:22:00

Vorige topic - Volgende topic

nstomjanssen2000

Heb je klachten / opmerkingen over het MSTS-magazine? Wil je een column, recensie of bouwtip schrijven? Heb je ideeën voor het tijdschrift? Of wil je gewoon iets kwijt over het MSTS-magazine? Dat kan in dit topic.

nstomjanssen2000

Citaat van: rjz222 uit het topic Downloads
Ik moet toch een klein beetje boos worden, over die tender dan, die 12 hoeken voor 8 aanzien laat ik even zitten, ik controleer de SS versies niet zeer grondig op het gebied van hoeken die opduiken door de kleuren.

De tender van de 3700 is deze lengte, gezien ik beschik over gegevens waaruit dit blijkt, waaronder de gegevens in de stoombijbel (de Waldorp). De maatvoering van de 3700 is zo correct als nu nog te achterhalen valt, alleen hebben enkelen deze maatvoeringen over het hoofd gezien (zie ook het mcn-huis, deze is in andere locs te breed uitgevallen), we zijn alleen voor de gek gehouden door te korte tenders...

Tot noch toe is mijn 3700/SS700 de enige loc van dit type dat zich aan de maatvoeringen houd. De HCC versie lijkt te zijn gebaseerd op versie 1 en 2 van mij, die probleemloos kunnen meedingen naar de titel 'dikzak van de eeuw', doordat ik die te breed en te hoog heb gemaakt.

Het commentaar op de 800 (1700) vergeef ik je, gezien dat een oude versie is waar een update van aankomt (hoewel misschien in eerste instantie zonder SS versie) met textures die meer lijken op wat ik tegenwoordig maak, met 3D-effecten en al.
EDIT nstomjanssen2000: Dit bericht stond in het verkeerde topic, daarom even in dit topic gezet.

rjz222

Even een kleine toevoeging op de texturehandleiding:

Het maken van textures in PDN heeft als voordeel dat je de alpha's meteen in je texture kan verwerken, en vervolgens de afbeelding als TGA opslaan.

PS: Zelf zou ik hele harde muziek opzetten als je texturen saai vindt. (maargoed, ik zet bijna altijd harde muziek aan :P)
Groet,
Robert


Webmaster Treinenwereld.eu